Aflastningen

Vi har en aflastningslejlighed, som er placeret ved siden af kulturcafén.

Aflastningslejligheden består af:

  • et lille tekøkken med kaffemaskine og køleskab med mindre fryser.
  • en dejlig møbleret lys stue med tv, dvd- og cd-afspiller. Endvidere er der elevationsseng.
  • et fint badeværelse med badebænk.
  • egen terrasse med et cafébord og to stole.

Det er ikke tilladt at ryge i lejligheden.

Når du er i aflastning på Neptunvej, gør vi meget ud af at hjælpe dig med de specifikke behov du måtte have. Derfor er det meget vigtig for os, at vi aftaler et møde med dig og dine pårørende, inden du kommer i aflastningen første gang.

Når du er blevet bevilliget en aflastningsplads gennem din sagsbehandler, beder vi dig kontakte arbejdsfællesskab A, team 3 så vi kan aftale tid til et møde.

Når du kommer i aflastningen, skal du medbringe tandbørste, tandpasta, shampoo, bodyshampoo, medicin, medicin skema og lommepenge, hvis du ved, du skal bruge penge.

Du skal medbring tøj til den periode du er her. Vi kan lave aftale om at vaske tøj, hvis det er nødvendigt.

I aflastningen har vi sengetøj, dyne, pude og håndklæder, men ønsker du at bruge dit eget, er du naturligvis velkommen til at medbringe dette.

Har du nogle interesser/hobbys, er det altid en god ide, at medbringe evt. malebøger, strikketøj, dvd film, cd'er, bøger, spil m.m.

På Neptunvej er vi mange mennesker, som færdes i huset. Derfor er det ikke nødvendigvis de samme medarbejdere der hjælper dig hver dag.

For at højne sikkerheden omkring medicin og gøre dit ophold så trygt som muligt, beder vi dig medbringe et medicin skema, (kan fås ved egen læge) og gerne en oversigt over evt. besøg, aftenskolen, osv. du kan have planlagt ud af huset. Dette blot for at hjælpe og minde dig om dine aftaler.

Når dit ophold enten begynder eller slutter, vil vi gerne have, hvis du vil komme og sige goddag eller farvel, så vi ved du enten er kommet eller du er på vej hjem.

I aflastningen er der ingen tlf. så hvis du ønsker at have kontakt til dine pårørende, familie, venner, kæreste eller andre, beder vi dig selv medbringe en mobiltlf.

Sidst på året udarbejder vi en plan, over hvilke uger du bliver tildelt. Disse uger fordels mellem jer der er bevilliget aflastningsplads, her på Neptunvej. Det er naturligvis muligt at ønske sig nogle bestemte uger, men vi kan desværre ikke garantere at dit ønske bliver opfyldt. Som udgangspunkt kan man højst have to sammenhængende uger i aflastningen, og man kan overtage lejligheden på mandage fra kl.12.

Vi har planlagte eller spontane ture i og ude af huset, hvor vi bruger vores eget transportmiddel (to lift busser, en bus uden lift og en person bil).

For yderligere information er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Trine Venner Birkkjær der er afdelingsleder for arbejdsfællesskab 2.